Café Tante Bet is als sinds 2007 gevestigd in het hart van Venlo aan een van de beste horeca locaties in het centrum, te weten “De Parade”.

 

tante bet interieur

 

Café Tante Bet schenkt een lekker pilsje en u kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment bijzondere bieren van de tap en op fles.

Uiteraard schenken wij ook andere dranken. Wij bieden een uitgebreid wijn assortiment, sterke dranken maar natuurlijk ook frisdrank of koffie en thee. Net waar u op dat moment zin in heeft natuurlijk.

‘s Zomers geniet u lekker op ons terras – gedurende de zomerperiode kunt u hier heerlijk zitten onder het genot van een heerlijk en verfrissend drankje.

Kortom, bij Café Tante Bet bent u altijd aan het juiste adres. Jong en oud gaan bij ons altijd en al jaren gezellig samen, wat een bijzondere maar vooral leuke sfeer creëert. 

In de Venlose binnenstad worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd en bij Café Tante Bet zit u dan ook op de perfecte plek om van deze evenementen, en vaak de gezellige  nasleep hiervan, te kunnen genieten. Of u nu nog even lekker wilt naborrelen na een avondje uiteten, genieten van “de vastelaovend”, toeschouwer bent bij de Venloop, de Paradefeesten hebt bezocht of naar de kermis bent geweest, bij Café Tante Bet bent u altijd op de juiste plek.

Free WiFi

06-39441041

Logo Tante Bet Wit